2013-11-09 / 17:57:00 / Embedded in: Konserter

Ang Mileys turnee!!

Miley kommer till sverige enligt turnee planen som är en värdsturnee, och alla leakers har sagt att hon kommer till sverige men inget är bestämmt. Hitlist har bara Canada & USA datumen kommit INGA ANDRA, bara för det betyder det inte att hon inte kommer till sverige. KAN NI VARA SNÄLLA OCH SLUTA TJATA, ett enklare sätt är att sluta läsa bloggen om ni ska tjata om det. 
 
Haters makes me famous. 
Ni som kommenterar ''sämsta bloggen'' osv, var beredda på att få ett brev från polisen, det kallas näthat. det spelar ingen roll om bloggen handlar om mig eller miley, det är fortfarande trakeseri.. Eran IP är spårad. ;) 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fanny

Gud vad jag hoppas att hon kommer till sverige! <3 Det skulle vara så kul! JAg älskar henne. Men hur mycket brukar en biljet kosta?? <3

ps. kolla bloggen!

2013-11-09 @ 18:35:14
URL: http://hannefannyotti.devote.se
Postat av: Sara

Att skriva "den här bloggen suger" är inte näthat, inte ens i närheten. Det kallas att uttrycka ens åsikter, och här i Sverige har alla rätt till det. Tycker det är riktigt pinsamt att du anmält dom för att dom skrivit sin åsikt om din blogg. Folk kommer alltid ha något positivt att säga, och också negativt. Det kommer naturligt oavsett vad du gör i livet. Du ska kanske agera lite mer mogen nästa gång. Eller tänker du anmäla mig med nu?

2013-11-09 @ 19:13:09

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0